Pin It

 

Liittymällä uutiskirjelistallemme...

...saat suositun 30 min. rentoutusharjoituksen sisäiseen rauhaan ja voimaan. Saat myös kolmeosaisen sisäisen lapsen maailmaan opastavan sarjamme, joka auttaa sinua tunnistamaan, onko omalla sisäisellä lapsellasi asiaa. Sarjassa pohdimme erilaisin tehtävin, että onko sinulla sisäistä lasta ja mitä hän mahdollisesti haluaa sinulle sanoa.

Saat aika ajoin tiedon uusista, mieltä avaavista blogikirjoituksistamme ja muista ajankohtaisista asioista. Emme todellakaan täytä sähköpostiasi vaan lähetämme silloin tällöin suosituksia mm. ajatuksia herättävistä blogikirjoituksistamme, joista toivomme olevan sinulle ennen kaikkea hyötyä ja avaavaa vaikutusta. Viestimme kursseista, julkaisuista ja muista ajantasaisuuksista satunnaisesti.

 

* vaadittava tieto

 


 

Miksi rentoutua tai meditoida?

Säännöllinen, lyhytkin rentoutuminen laskee tehokkaasti stressitasoja. Tämä rentoutusharjoitus on yksi Sielukirjoittamisen kurssiin kuuluvia ja erittäin suosittuja meditaatioharjoituksia – sekä pisin kurssiin kuuluvista harjoituksista.

 

Mitä on SIELUKIRJOITTAMINEN®?

Oman prosessointini ohessa aloin toisten pyynnöstä jatkokehittämään tätä, alun perin itseni avuksi käyttämääni alitajuista kirjoitustapaa, jotta se voisi palvella parhaalla tavalla ja apukeinona mahdollisimman monta muutakin riippumatta ihmisen historiasta, elämäntilanteesta tai haasteista, jotka jokaisella ovat erilaiset. Hiljalleen syntyi metodi nimeltä SIELUKIRJOITTAMINEN®. Se ei ole terapiaa, mutta prosessia voidaan menestyksellä käyttää esimerkiksi terapioiden tukimuotona tai itsehoitona. Lue lisää Sielukirjoittamisesta täällä >

 

Lämpimin terveisin, 

maija luomala sielukirjoittaminen

allekirjoitus kuva

Maija Luomala, SIELUKIRJOITTAMINEN®-prosessin kehittäjä

 

Pin It