HAE VERKKOKURSSILLE ALENNETULLA HINNALLA

Pin It

SIELUKIRJOITTAMINEN® on ehdottoman voimakas työkalu avaamaan sielun ja kehon lukkoja ja sen avulla voit saavuttaa hienoja tuloksia itsesi tuntemisessa.

Sielukirjoittamisen taito kuuluu mielestämme kaikille ja olisi haaskausta olla tarjoamatta osallistumismahdollisuutta mahdollisimman monelle. Maailma on jo nyt liiaksi (esimerkiksi tuloerojen kasvaessa) ihmisiä toisistaan erottava. Olisitko kiinnostunut osallistumaan kurssille, mutta taloudellinen tilanteesi on todellisen rajoittunut?

Jotta pystymme jatkamaan hyvää työtämme, on rahan olemassaolo ainakin toistaiseksi vielä aika oleellista. Systeemit, ohjelmistot, sovellukset ja eläminen yleensä... kaikki maksavat. Tästä syystä (vaikka tekisimme tätä mielellämme jopa ilmaiseksi), meidän tulee asettaa edes jokin hinta koostamillemme kursseille. On toki hienoa, jos pystyt maksamaan kurssihinnan kokonaisuudessaan. Jos tämä ei kuitenkaan syystä tai toisesta ole mahdollista, voit hakea kurssille alennetulla hinnalla oheisella lomakkeella.

Kun olemme läpikäyneet hakemuksesi ja hyväksymme sen, saat laskun kurssista ehdottamallasi summalla. Pidätämme itsellämme oikeuden evätä kurssille pääsyn joko kurssihintaan tai hakemuksen vajavaisiin tietoihin perustuen. Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä. Hakemuksen käsittelyyn kuluu arviolta n. 1-4 viikkoa. Pääsy kurssille avataan laskun maksamisen jälkeen.

Kurssille voit hakea alennetulla hinnalla täällä.

 

 


Pin It